| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 08:00 – 16:00 часова

Конзуларно одељењe - рад са странкама:
Уторак и петак од 10:00 до 12:00 часова.


Празници

Адреса
10, Bodenheimer St.
62008 ТЕЛ АВИВ
ИЗРАЕЛ

Телефон:  +9723 / 604-55-35 Локација/Мапа
Телефон:  +9723 / 604-93-72 Конзуларна надлежност
Факс:        +9723 / 604-94-56 Почасни конзули

Е-mail: srbambil@netvision.net.il,

s.stoiljkovic@013net.net (за економска и конзуларна питања)

 
Веб сајт: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Добродошли!

Поштовани посетиоци,

 

Добродошли на званичну интернет презентацију Амбасаде Републике Србије у Држави Израел.

Част ми је да представљам Србију у Израелу и да, заједно са службеницима Амбасаде, активно допринесем развоју наших односа на политичком, економском, културном, конзуларном и свим другим пољима, као и јачању директних веза између грађана наше две пријатељске земље.

Интернет страница, уз корисне линкове, нуди основне информације о Републици Србији, као и информације о активностима Амбасаде у Израелу. Поред тога, она обухвата и посебан одељак о услугама које пружа конзуларно одељење Амбасаде.

Надам се да ће вам наведене информације бити од користи, као и да ће адекватно одговорити на ваше упите. Истовремено, ваши коментари и сугестије у циљу побољшања и унапређења презентованог садржаја су свакако добродошли.

 

С поштовањем,

Милутин Станојевић

амбасадор 


 
 
Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство АПВ мр Вук Радојевић посетио Агритех 2018

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство АПВ мр Вук Радојевић посетио је Израел у периоду од 7. до 9. маја 2018.г. ради учешћа на сајму пољопривреде Агритех 2018. У делегацији су били и директор ЈВП „Воде Војводине“ Славко Врнџић и подсекретар у покрајинском секретаријату Љиљана Андрић.

Током посете, поред обиласка сајамских садржаја, господин Радојевић се састао са генералним директором у Министарству пољопривреде и руралног развоја Израела Шломом Бен Елијахуом, а имао је и одвојене састанке са представницима еминентних израелских компанија Авитал, Нетафим, Римон и Тахал и посетио највећи пољопривредни истраживачки центар у Израелу „Волкани“.   


Министар просвете, науке и технолошког развоја Србије Младен Шарчевић посетио Израел

Министар просвете, науке и технолошког развоја Србије Младен Шарчевић посетио је Израел у циљу разговора са представницима „Јад Вашема“ о унапређењу сарадње у области изучавања Холокауста и могућностима реализације заједничких активности на том плану. Током посете састао се са Јосијем Гевиром, директором за спољне послове и вишим асистентом председника Директората Јад Вашема, др Хаимом Гертнером, директором Архива и Ришел Бад Каплан, директором међународне школе за студије Холокауста. Министар Шарчевић је приликом обиласка „Јад Вашема“ положио венац у „Дворани сећања“ одавши пошту жртвама Холокауста, а посебно се поклонио жртвама усташког логора Јасеновац. Током посете министар Шарчевић састао се и са Теофилом III, патријархом Јерусалимa и све Палестине.


Конкурс за суфинансирање пројеката који доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у региону

Конкурс за суфинансирање пројеката који доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре, као и матичне државе и Срба у региону расписује се једном годишње, а ове године ће трајати до 30. марта.

Информације, услови и начин реализације Конкурса могу се наћи на следећим линковима:

За дијаспору:

http://www.dijaspora.gov.rs/konkurs-za-finansiranje-za-sufinansiranje-projekata-organizacija-iz-dijaspore/

За Србе у региону:

http://www.dijaspora.gov.rs/konkurs-za-finansiranje-za-sufinansiranje-projekata-organizacija-iz-regiona/

 


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова