| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 08:00 – 16:00 časova

Konzularno odeljenje - rad sa strankama:
Utorak i petak od 10:00 do 12:00 časova.

Praznici

Adresa
10, Bodenheimer St.
62008 TEL AVIV
IZRAEL

Telefon: +9723 / 604-55-35 Lokacija/Mapa
Telefon: +9723 / 604-93-72 Konzularna nadležnost
Faks:     +9723 / 604-94-56 Počasni konzuli

E-mail: srbambil@netvision.net.il,

 

 
Veb sajt: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Dobrodošli!

Poštovani posetioci,

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju Ambasade Republike Srbije u Državi Izrael.

Čast mi je da predstavljam Srbiju u Izraelu i da, zajedno sa sužbenicima Ambasade, aktivno doprinesem razvoju naših odnosa na političkom, ekonomskom, kulturnom, konzularnom i svim drugim poljima, kao i jačanju direktnih veza između građana naše dve prijateljske zemlje.

Internet stranica, uz korisne linkove, nudi osnovne informacije o Republici Srbiji, kao i informacije o aktivnostima Ambasade u Izraelu. Pored toga, ona obuhvata i poseban odeljak o uslugama koje pruža konzularno odeljenje Ambasade.

Nadam se da će vam navedene informacije biti od koristi, kao i da će adekvatno odgovoriti na vaše upite. Istovremeno, vaši komentari i sugestije u cilju poboljšanja i unapređenja prezentovanog sadržaja su svakako dobrodošli.

 

S poštovanjem,

Milutin Stanojević

ambasador 


 
 
Učešće dr Milorada Mijatovića, poslanika Narodne skupštine Srbije na Seminaru o ostvarivanju ciljeva održivog razvoja u Jerusalimu

Poslanik Narodne skupštine Srbije dr Milorad Mijatović, član delegacije Narodne skupštine u Interparlamentarnoj uniji, učestvovao je na Seminaru o ostvarivanju ciljeva održivog razvoja, koji je u saradnji Kneseta i Interparlamentarne unije, održan u Jerusalimu 20-22. novembra 2018. godine.

U realizaciji jednog dela zvaničnog programa Seminara učestvovao je i ambasador Srbije u Tel Avivu Milutin Stanojević. 


Obeležavanje Dana primirja u Prvom svetskom ratu

Povodom obeleževanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra 2018. godine, na groblju Komonvelta u Ramli održana je komemorativna ceremonija, u organizaciji britanske ambasade.

Ispred Ambasade Republike Srbije venac su položili ambasador Milutin Stanojević i izaslanik odbrane pk Predrag Kostić.


Državljani Antigve i Barbuda, Grenade, Komonvelt Dominikane, kao i Trinidada i Tobaga bez vize u Srbiju

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije od 25. oktobra 2018. godine, državljani Antigve i Barbuda, Grenade, Komonvelt Dominikane, kao i Trinidada i Tobaga, nosioci svih pasoša, mogu da bez vize ulaze, tranzitiraju i borave na teritoriji Republike Srbije do 90 dana od datuma ulaska u zemlju, u periodu od 180 dana.

Državljani navedenih zemalja, nosioci svih pasoša, koji žele da uđu i borave na teritoriji Republike Srbije u periodu koji je duži od 90 dana, ili da se školuju, žive, zaposle se, bave se medijskom delatnošću ili nekim drugim aktivnostima, dužni su da podnesu zahtev za vizu pre ulaska na teritoriju Republike Srbije. 


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova