| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 08:00 – 16:00 часова

Конзуларно одељењe - рад са странкама:
Уторак и петак од 10:00 до 12:00 часова.


Празници

Адреса
10, Bodenheimer St.
62008 ТЕЛ АВИВ
ИЗРАЕЛ

Телефон:  +9723 / 604-55-35 Локација/Мапа
Телефон:  +9723 / 604-93-72 Конзуларна надлежност
Факс:        +9723 / 604-94-56 Почасни конзули

Е-mail: srbambil@netvision.net.il,

 

 
Веб сајт: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Добродошли!

Поштовани посетиоци,

 

Добродошли на званичну интернет презентацију Амбасаде Републике Србије у Држави Израел.

Част ми је да представљам Србију у Израелу и да, заједно са службеницима Амбасаде, активно допринесем развоју наших односа на политичком, економском, културном, конзуларном и свим другим пољима, као и јачању директних веза између грађана наше две пријатељске земље.

Интернет страница, уз корисне линкове, нуди основне информације о Републици Србији, као и информације о активностима Амбасаде у Израелу. Поред тога, она обухвата и посебан одељак о услугама које пружа конзуларно одељење Амбасаде.

Надам се да ће вам наведене информације бити од користи, као и да ће адекватно одговорити на ваше упите. Истовремено, ваши коментари и сугестије у циљу побољшања и унапређења презентованог садржаја су свакако добродошли.

 

С поштовањем,

Милутин Станојевић

амбасадор 


 
 
Учешће др Милорада Мијатовића, посланика Народне скупштине Србије на Семинару о остваривању циљева одрживог развоја у Јерусалиму

Посланик Народне скупштине Србије др Милорад Мијатовић, члан делегације Народне скупштине у Интепарламентарној унији, учествовао је на Семинару о остваривању циљева одрживог развоја, који је у сарадњи Кнесета и Интерпарламентарне уније, одржан у Јерусалиму 20-22. новембра 2018. године. 

У реализацији једног дела званичног програма Семинара учествовао је и амбасадор Србије у Тел Авиву Милутин Станојевић. 


Обележавање Дана примирја у Првом светском рату

Поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату, 11. новембра 2018. године, на гробљу Комонвелта у Рамли одржана је комеморативна церемонија у организацији британске амбасаде. 

Испред Амбасаде Републике Србије венац су положили амбасадор Милутин Станојевић и изасланик одбране пк Предраг Костић. 


Држављани Антигве и Барбуда, Гренаде, Комонвелт Доминикане, као и Тринидада и Тобага без визе у Србију

У складу са одлуком Владе Републике Србије од 25. октобра 2018. године, држављани Анитгве и Барбуда, Гренаде, Комонвелт Доминикане, као и Тринидада и Тобага, носиоци свих пасоша, могу да без визе улазе, транзитирају и бораве на територији Републике Србије до 90 дана од датума уласка у земљу, у периоду од 180 дана.

Држављани наведених земаља, носиоци свих пасоша, који желе да уђу и бораве на територији Републике Србије у периоду који је дужи од 90 дана, или да се школују, живе, запосле се, баве се медијском делатношћу или неким другим активностима, дужни су да поднесу захтев за визу пре уласка на територију Републике Србије.     


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова