| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 08:00 – 16:00 часова

Конзуларно одељењe - рад са странкама:
Уторак и петак од 10:00 до 12:00 часова.


Празници

Адреса
10, Bodenheimer St.
62008 ТЕЛ АВИВ
ИЗРАЕЛ

Телефон:  +9723 / 604-55-35 Локација/Мапа
Телефон:  +9723 / 604-93-72 Конзуларна надлежност
Факс:        +9723 / 604-94-56 Почасни конзули
Е-mail: srbambil@netvision.net.il  
Веб сајт: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Добродошли!

Поштовани посетиоци,

 

Добродошли на званичну интернет презентацију Амбасаде Републике Србије у Држави Израел.

Част ми је да представљам Србију у Израелу и да, заједно са службеницима Амбасаде, активно допринесем развоју наших односа на политичком, економском, културном, конзуларном и свим другим пољима, као и јачању директних веза између грађана наше две пријатељске земље.

Интернет страница, уз корисне линкове, нуди основне информације о Републици Србији, као и информације о активностима Амбасаде у Израелу. Поред тога, она обухвата и посебан одељак о услугама које пружа конзуларно одељење Амбасаде.

Надам се да ће вам наведене информације бити од користи, као и да ће адекватно одговорити на ваше упите. Истовремено, ваши коментари и сугестије у циљу побољшања и унапређења презентованог садржаја су свакако добродошли.

 

С поштовањем,

Милутин Станојевић

амбасадор 


 
 
8. Kонференција српске медицинске дијаспоре

http://www.sdm.rs/


Србија укинула визе држављанима Перуа

Влада Републике Србије донела је 11. маја 2017. године Одлуку о укидању виза за држављане Републике Перуа, носиоце обичних пасоша, према којој могу да улазе, транзитирају и бораве на територији Републике Србије до 90 дана у периоду од шест месеци од датума уласка у земљу.

Ова Одлука је ступила на снагу 20. маја 2017.године.  


Међународни семинар о интегралном менаџменту заштите биљака

Прошле недеље, 6. априла, у Тел Авиву је одржана завршна церемонија Међународног семинара о интегралном менаџменту заштите биљака.

Семинар је организован од стране Министарства спољних послова Израела, Израелске агенције за међународну развојну сарадњу - MASHAV, Министарства пољопривреде и руралног развоја Израела, Центра за међународну развојну сарадњу у области пољопривреде и Истраживачке организације за пољопривреду.

Учесници семинара су имали прилику да се сретну са стручњацима из дате области, посебно по питању заштите биља - интегралног менаџмента заштите, као и да истраже, кроз конкретне пројекте, могућности за примену израелске технологије у нашим условима.

Представници из Србије - др Соња Танчић Живанов, из Института за ратарство и повртарство Нови Сад, др Милан Бранков из Института за кукуруз Земун поље и Милош Петровић, асистент на Пољопривредном факултету у Новом Саду, добили су дипломе-сертификате о завршеном курсу. У име Амбасаде, конзул др Соња Стоиљковић је уручила дипломе нашим учесницима.


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова