| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 08:00 – 16:00 часова

Конзуларно одељењe - рад са странкама:
Уторак и петак од 10:00 до 12:00 часова.


Празници

Адреса
10, Bodenheimer St.
62008 ТЕЛ АВИВ
ИЗРАЕЛ

Телефон:  +9723 / 604-55-35 Локација/Мапа
Телефон:  +9723 / 604-93-72 Конзуларна надлежност
Факс:        +9723 / 604-94-56 Почасни конзули

Е-mail: srbambil@netvision.net.il,

 

 
Веб сајт: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Добродошли!

Поштовани посетиоци,

 

Добродошли на званичну интернет презентацију Амбасаде Републике Србије у Држави Израел.

Част ми је да представљам Србију у Израелу и да, заједно са службеницима Амбасаде, активно допринесем развоју наших односа на политичком, економском, културном, конзуларном и свим другим пољима, као и јачању директних веза између грађана наше две пријатељске земље.

Интернет страница, уз корисне линкове, нуди основне информације о Републици Србији, као и информације о активностима Амбасаде у Израелу. Поред тога, она обухвата и посебан одељак о услугама које пружа конзуларно одељење Амбасаде.

Надам се да ће вам наведене информације бити од користи, као и да ће адекватно одговорити на ваше упите. Истовремено, ваши коментари и сугестије у циљу побољшања и унапређења презентованог садржаја су свакако добродошли.

 

С поштовањем,

Милутин Станојевић

амбасадор 


 
 
Млади амбасадори Србије у посети Израелу

Тринаесторо ученика 3. и 4. разреда XIII београдске гимназије, у пратњи директора Бојана Вучковића и двоје професора, посетило је Израел у периоду од 20. до 24. децембра 2018. године. Посета младих амбасадора Србије, реализована у оквиру установљене сарадње гимназије са Израелским центром за младе лидере, имала је за циљ пропагирање развоја лидерских вештина, социјалног утицаја, охрабривање волонтеризма и друштвеног ангажмана. Током боравка, ученици су имали прилику да се упознају са израелском и јеврејском традицијом и културом, као и са специфичностима Тел Авива и Јерусалима.

У недељу 23. децембра 2018. године посетили су Амбасаду у Тел Авиву, где их је амбасадор Милутин Станојевић упознао са основним задацима Амбасаде, историјом пријатељских веза Срба и Јевреја и актуелним билатералним односима Србије и Израела, као и са специфичностима дипломатског живота у Израелу.    


Председник Покрајинске владе Војводине Игор Мировић посетио Израел

Председник Покрајинске владе Војводине Игор Мировић боравио је у радној посети Израелу, где је 17. децембра 2018. године учествовао на промоцији туристичких потенцијала Војводине, коју је у Тел Авиву приредила Туристичка организација Војводине пред више од тридесет представника агенција и новинара из Израела.

На овој промоцији представљени су потенцијали и могућности за долазак туриста из Израела у нашу земљу.

Истог дана председник Мировић имао је билатерални састанак са генералним директором Министарства пољопривреде и руралног развоја Израела Шломом Бен Елијахуом, с којим је разговарао о сарадњи у области пољопривреде и економског развоја.


Учешће др Милорада Мијатовића, посланика Народне скупштине Србије на Семинару о остваривању циљева одрживог развоја у Јерусалиму

Посланик Народне скупштине Србије др Милорад Мијатовић, члан делегације Народне скупштине у Интепарламентарној унији, учествовао је на Семинару о остваривању циљева одрживог развоја, који је у сарадњи Кнесета и Интерпарламентарне уније, одржан у Јерусалиму 20-22. новембра 2018. године. 

У реализацији једног дела званичног програма Семинара учествовао је и амбасадор Србије у Тел Авиву Милутин Станојевић. 


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова