| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време Амбасаде
Понедељак - петак: 08:00 – 16:00 часова

Због мера српских и израелских власти на сузбијању епидемије COVID-19, Конзуларно одељење неће примати странке, осим у хитним случајевима

 

Празници

Адреса

10 Dr Bodenheimer Street
62008 Tel Aviv
Israel

Телефон:  +972 3 604 55 35 Локација/Мапа
Телефон:  +972 3 604 93 72 Конзуларна надлежност
Факс:        +972 3 604 94 56 Почасни конзули

Амбасада: srbambil@netvision.net.il

Конзуларно одељење: consular.srb@013net.net

 

 

Обавештавамо све заинтересоване држављане Републике Србије да уколико желе да напусте Израел и отпутују у Србију, то могу да учине резервацијом и куповином авиокарте израелске авиокомпаније ISRAIR за директан лет Тел Авив - Београд који ће се обавити 1. априла 2020. године 

Препоручујемо нашим грађанима да одмах купе авиокарте с обзиром на расположива места. 

Куповина се може обавити преко интернет сајта ISRAIR 

https://www.israir.co.il/abroadFlight/search.do?destCode=BEG&departDate=01/04/20&adultsNum=1&depCode=TLV

или преко дежурног телефона 052 600 9529

Све додатне информације о детаљима лета, количини пртљага, преносу кућних љубимаца и сл. можете добити на број телефона 1 700 700 186.

Наведени лет је само за држављане Републике Србије. Страни држављани (ЦГ, БиХ, СМ и др.) не могу путовати овим летом, осим у случају поседовања посебне дозволе Радног тела Владе РС, која се може обезбедити, у складу са процедуром, покренутом од стране њихових амбасада у Београду.  

Амбасада није у могућности да асистира у куповини авиокарата нити комерцијалним аранжманима путника са авиокомпанијом ISRAIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Држављани Републике Србије који долазе из држава, односно подручја са интензивном трансмисијом болести COVID-19, односно жаришта епидемије, и то из: Италије, Швајцарске, Ирана, Румуније, Шпаније, Немачке, Француске, Аустрије, Словеније и Грчке, обавезно се упућују у карантин у трајању од 28 дана у установи затвореног типа ("Моровић", Шид, Митровачко поље итд.)  

Српским држављанима који долазе из других држава, одредиће се мера стављања под здравствени надзор у трајању од 28 дана (изолација у кућним условима)

При уласку у Србију, грађанима ће бити уручено обавезујуће решење.

Примена наведених мера стриктно ће се контролисати, те ће свако непридржавање истих бити најстрожије санкционисано прописаном казном.

---------------------------

Информације о израелским мерама на спречавању ширења корона вируса, март 2020. године

Израелске власти су 18. марта 2020. године увеле забрану уласка страним држављанима на територију Израела. 

Сви страни држављани који тренутно бораве у Израелу на основу доленаведених врста виза се аутоматски продужава боравак до 30. јуна 2020. године. 

1. Working visa (B1)

2. Eligible under the right to return (A1)

3. Students / Trainees / Interns (A2)

4. Religious people (A3)

5. Companion to A2, A3 (A4)

6. Temporary resident (A5)

Актуелне информације и увођење нових мера можете пратити на интернет страници Владе Државе Израел https://www.gov.il/en/General/corona_official 

---------------------------

Републичка изборна комисија је на седници 16. марта 2020. године, у складу са Уредбом о мерама за време ванредног стања, донела Решење о прекиду свих изборних радњи у спровођењу избора за народне посланике Народне скупштине који су расписани за 26. април 2020. године. 

Овим решењем се привремено зауставља изборни процес док траје ванредно стање проузроковано ширењем тзв. корона вируса, и биће настављен по доношењу одлуке о престанку ванредног стања.

Пријава српских држављана за гласање на парламентарним изборима 26. априла 2020. године у Амбасади Републике Србије у Тел Авиву

 

 

 

 


 
Добродошли!

Поштовани посетиоци,

 

Добродошли на званичну интернет презентацију Амбасаде Републике Србије у Држави Израел.

Част ми је да представљам Србију у Израелу и да, заједно са службеницима Амбасаде, активно допринесем развоју наших односа на политичком, економском, културном, конзуларном и свим другим пољима, као и јачању директних веза између грађана наше две пријатељске земље.

Интернет страница, уз корисне линкове, нуди основне информације о Републици Србији, као и информације о активностима Амбасаде у Израелу. Поред тога, она обухвата и посебан одељак о услугама које пружа конзуларно одељење Амбасаде.

Надам се да ће вам наведене информације бити од користи, као и да ће адекватно одговорити на ваше упите. Истовремено, ваши коментари и сугестије у циљу побољшања и унапређења презентованог садржаја су свакако добродошли.

 

С поштовањем,

Милутин Станојевић

амбасадор 


 
 
Евакуација држављана Републике Србије из Израела у Србију, март 2020. године

Обавештавамо све заинтересоване држављане Републике Србије да уколико желе да напусте Израел и отпутују у Србију, то могу да учине резервацијом и куповином авиокарте израелске авиокомпаније ISRAIR за директан лет Тел Авив - Београд који ће се обавити 1. априла 2020. године.

Препоручујемо нашим грађанима да одмах купе авиокарте с обзиром на расположива места. 

Куповина се може обавити преко интернет сајта ISRAIR 

https://www.israir.co.il/abroadFlight/search.do?destCode=BEG&departDate=01/04/20&adultsNum=1&depCode=TLV

или преко дежурног телефона 052 600 9529

Све додатне информације о детаљима лета, количини пртљага, преносу кућних љубимаца и сл. можете добити на број телефона 1 700 700 186.

Амбасада није у могућности да асистира у куповини авиокарата нити комерцијалним аранжманима путника са авиокомпанијом ISRAIR.


Обустава пријема захтева за визе, март 2020. године

16.03.2020.

Имајући у виду увођење ванредног стања у Републици Србији 15.03.2020. године и мера на сузбијању ширења корона вируса, Амбасада Републике Србије у Тел Авиву неће вршити пријем нових захтева за издавање виза. 

Могућност подношења нових захтева и одобравања захтева који су тренутно у процедури уследиће после престанка актуелне ситуације са корона вирусом. 

 


Режим рада Конзуларног одељења са странкама у светлу нових мера против COVID19, март 2020. године

15.03.2020.

Имајући у виду нове мере Владе Републике Србије и Владе Државе Израел на сузбијању ширења корона вируса, Конзуларно одељење Амбасаде, од 15.03.2020. неће примати странке уторком и петком, као што је до сада био случај. 

Уколико имате хитан конзуларни случај који би требало решити, молимо Вас да контактирате Амбасаду путем телефона +972 3 604 55 35 или consular.srb@013net.net како бисмо Вам заказали термин у најкраћем могућем року. 

 


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова