| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

UPLATA DONACIJA:

floodrelief.gov.rs

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 9:00 – 17:00 časova
Radno vreme konzularnog odeljenja:
Utorak i petak od 10:00 do 12:00 časova (bez najave),
svaki radni dan (uz zakazivanje)

Praznici

Adresa
10, Bodenheimer St.
62008 TEL AVIV
IZRAEL

Telefon: +9723 / 604-55-35 Lokacija/Mapa
Telefon: +9723 / 604-93-72 Konzularna nadležnost
Faks:     +9723 / 604-94-56 Počasni konzuli
E-mail: srbambil@netvision.net.il  
Veb sajt: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Dobrodošli!

Poštovani posetioci,

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju Ambasade Republike Srbije u Državi Izrael.

Čast mi je da predstavljam Srbiju u Izraelu i da, zajedno sa sužbenicima Ambasade, aktivno doprinesem razvoju naših odnosa na političkom, ekonomskom, kulturnom, konzularnom i svim drugim poljima, kao i jačanju direktnih veza između građana naše dve prijateljske zemlje.

Internet stranica, uz korisne linkove, nudi osnovne informacije o Republici Srbiji, kao i informacije o aktivnostima Ambasade u Izraelu. Pored toga, ona obuhvata i poseban odeljak o uslugama koje pruža konzularno odeljenje Ambasade.

Nadam se da će vam navedene informacije biti od koristi, kao i da će adekvatno odgovoriti na vaše upite. Istovremeno, vaši komentari i sugestije u cilju poboljšanja i unapređenja prezentovanog sadržaja su svakako dobrodošli.

 

S poštovanjem,

Milutin Stanojević

ambasador 


 
 
Globalni forum o borbi protiv antisemitizma

U Jerusalimu je od 12. do 14. maja 2015. godine održan 5. Globalni forum o borbi protiv antisemitizma, na kome je učešće uzelo preko 1.000 gostiju iz oko 80 zemalja.

Među učesnicima foruma bili su i ambasador R.Srbije u Izraelu Milutin Stanojević i vrhovni rabin Srbije Isak Asiel, kao i saradnica Odbora za Jasenovac SPC Ivana Bartulović. 


Konferencija o životnoj sredini i zdravlju, održana u Haifi

U Haifi je od 28-30. aprila održana Konferencija o životnoj sredini i zdravlju, u organizaciji Vlade Izraela i Svetske zdravstvene organizacije. Našu delegaciju je predvodio ambasador Srbije u Izraelu Milutin Stanojević, a članovi delegacije su bili: Biljana Filipović, iz Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, mr Branislava Matić Savićević, iz Instituta za javno zdravlje Srbije i dr Petar Bulat, profesor i prodekan Medicinskog fakulteta. Tokom konferencije zapažena istupanja us imali ambasador Milutin Stanojević, kao i Biljana Filipović, u svojstvu nacionalnog koordinatora u Međunarodnoj radnoj grupi Svetske zdravstvene organizacije.


Promocija Srbije na izložbi u Kfarsabi

U okviru izložbe "Putovanje po svetu i duši" koja je otvorena u poslovno-komercijalnom centru u Kfarsabi (grad blizu Tel Aviva), predstavljena je i Republika Srbija. Deo izložbe čini video-promocija Srbije, odnosno promotivni materijal Turističke organizacije Srbije, koji će tokom naredna tri meseca trajanja izložbe biti prezentovan posetiocima putem video-bima u centralnom delu prostora. Otvaranju izložbe, 24. aprila, prisustvovao je ambasador Milutin Stanojević.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova