| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 08:00 – 16:00 časova

Konzularno odeljenje - rad sa strankama:
Utorak i petak od 10:00 do 12:00 časova.

Praznici

Adresa
10, Bodenheimer St.
62008 TEL AVIV
IZRAEL

Telefon: +9723 / 604-55-35 Lokacija/Mapa
Telefon: +9723 / 604-93-72 Konzularna nadležnost
Faks:     +9723 / 604-94-56 Počasni konzuli

E-mail: srbambil@netvision.net.il,

s.stoiljkovic@013net.net (ekonomska i konzularna pitanja)

 
Veb sajt: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Dobrodošli!

Poštovani posetioci,

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju Ambasade Republike Srbije u Državi Izrael.

Čast mi je da predstavljam Srbiju u Izraelu i da, zajedno sa sužbenicima Ambasade, aktivno doprinesem razvoju naših odnosa na političkom, ekonomskom, kulturnom, konzularnom i svim drugim poljima, kao i jačanju direktnih veza između građana naše dve prijateljske zemlje.

Internet stranica, uz korisne linkove, nudi osnovne informacije o Republici Srbiji, kao i informacije o aktivnostima Ambasade u Izraelu. Pored toga, ona obuhvata i poseban odeljak o uslugama koje pruža konzularno odeljenje Ambasade.

Nadam se da će vam navedene informacije biti od koristi, kao i da će adekvatno odgovoriti na vaše upite. Istovremeno, vaši komentari i sugestije u cilju poboljšanja i unapređenja prezentovanog sadržaja su svakako dobrodošli.

 

S poštovanjem,

Milutin Stanojević

ambasador 


 
 
Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo APV Mr Vuk Radojević posetio Agriteh 2018

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo APV Mr Vuk Radojević posetio je Izrael u periodu od 7. do 9. maja 2018.g. radi učešća na sajmu poljoprivrede Agriteh 2018. U delegaciji su bili i direktor JVP "Vode Vojvodine" Slavko Vrndžić i podsekretar u pokrajinskom sekretarijatu Ljiljana Andrić. 

Tokom posete, pored obilaska sajamskih sadržaja, gospodin Radojević se sastao sa generalnim direktorom u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja Izraela Šlomom Ben Elijahuom, a imao je i odvojene sastanke sa predstavnicima eminentnih izraelskih kompanija Avital, Netafim, Rimon i Tahal i posetio najveći poljoprivredni istraživački centar u Izraelu "Volkani".


Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević posetio Izrael

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević posetio je Izrael u cilju razgovora sa predstavnicima "Jad Vašema" o unapređenju saradnje u oblasti izučavanja Holokausta i mogućnostima realizacije zajedničkih aktivnosti na tom planu. Tokom posete sastao se sa Josijem Gevirom, direktorom za spoljne poslove i višim asistentom Direktorata "Jad Vašema", dr Haimom Gertnerom, direktorom Arhiva i Rišel Bad Kaplan, direktorom međunarodne škole za izučavanje Holokausta. Ministar Šarčević je prilikom obilaska položio venac u "Dvorani sećanja" odavši poštu žrtvama Holokausta, a posebno se poklonio žrtvama ustaškog logora Jasenopac. Tokom posete ministar Šarčević sastao se i sa Teofilom III, patrijarhom Jerusalima i sve Palestine.  

 


Konkurs za sufinansiranje projekata koji doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu

Konkurs za sufinansiranje projekata koji doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore, kao i matične države i Srba u regionu raspisuje se jednom godišnje, a ove godine će trajati do 30. marta.

Informacije, uslovi i način realizacije Konkursa mogu se naći na sledećim linkovima:

Za dijasporu:

http://www.dijaspora.gov.rs/konkurs-za-finansiranje-za-sufinansiranje-projekata-organizacija-iz-dijaspore/

Za Srbe u regionu:

http://www.dijaspora.gov.rs/konkurs-za-finansiranje-za-sufinansiranje-projekata-organizacija-iz-regiona/


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova