| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 08:00 – 16:00 časova

Konzularno odeljenje - rad sa strankama:
Utorak i petak od 10:00 do 12:00 časova.

Praznici

Adresa
10, Bodenheimer St.
62008 TEL AVIV
IZRAEL

Telefon: +9723 / 604-55-35 Lokacija/Mapa
Telefon: +9723 / 604-93-72 Konzularna nadležnost
Faks:     +9723 / 604-94-56 Počasni konzuli

E-mail: srbambil@netvision.net.il,

 

 
Veb sajt: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Dobrodošli!

Poštovani posetioci,

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju Ambasade Republike Srbije u Državi Izrael.

Čast mi je da predstavljam Srbiju u Izraelu i da, zajedno sa sužbenicima Ambasade, aktivno doprinesem razvoju naših odnosa na političkom, ekonomskom, kulturnom, konzularnom i svim drugim poljima, kao i jačanju direktnih veza između građana naše dve prijateljske zemlje.

Internet stranica, uz korisne linkove, nudi osnovne informacije o Republici Srbiji, kao i informacije o aktivnostima Ambasade u Izraelu. Pored toga, ona obuhvata i poseban odeljak o uslugama koje pruža konzularno odeljenje Ambasade.

Nadam se da će vam navedene informacije biti od koristi, kao i da će adekvatno odgovoriti na vaše upite. Istovremeno, vaši komentari i sugestije u cilju poboljšanja i unapređenja prezentovanog sadržaja su svakako dobrodošli.

 

S poštovanjem,

Milutin Stanojević

ambasador 


 
 
Mladi ambasadori Srbije u poseti Izraelu

Trinaestoro učenika 3. i 4. razreda XIII beogradske gimnazije, u pratnji direktora Bojana Vučkovića i dvoje profesora, posetilo je Izrael u periodu od 20. do 24. decembra 2018. godine. Poseta mladih ambasadora Srbije, realizovana u okviru uspostavljene saradnje gimnazije sa Izraelskim centrom za mlade lidere, imala je za cilj propagiranje razvoja liderskih veština, socijalnog uticaja, ohrabrivanje volonterizma i društvenog angažmana. Tokom boravka, učenici su imali priliku da se upoznaju sa izraelskom i jevrejskom tradicijom i kulturom, kao i sa specifičnostima Tel Aviva i Jerusalima.

U nedelju 23. decembra 2018. godine posetili su Ambasadu u Tel Avivu, gde ih je ambasador Milutin Stanojević upoznao sa osnovnim zadacima Ambasade, istorijom prijateljskih veza Srba i Jevreja i aktuelnim bilateralnim odnosima Srbije i Izraela, kao i sa specifičnostima diplomatskog života u Izraelu.   


Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović posetio Izrael

Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović boravio je u radnoj poseti Izraelu, gde je 17. decembra 2018. godine učestvovao na promociji turističkih potencijala Vojvodine, koju je u Tel Avivu priredila Turistička organizacija Vojvodine pred više od trideset predstavnika agencija i novinara iz Izraela.

Na ovoj promociji predstavljeni su potencijali i mogućnosti za dolazak turista iz Izraela u našu zemlju.

Istog dana predsednik Mirović imao je bilateralni sastanak sa generalnim direktorom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Izraela Šlomom Ben Elijahuom, s kojim je razgovarao o saradnji u oblasti poljoprivrede i ekonomskog razvoja.


Učešće dr Milorada Mijatovića, poslanika Narodne skupštine Srbije na Seminaru o ostvarivanju ciljeva održivog razvoja u Jerusalimu

Poslanik Narodne skupštine Srbije dr Milorad Mijatović, član delegacije Narodne skupštine u Interparlamentarnoj uniji, učestvovao je na Seminaru o ostvarivanju ciljeva održivog razvoja, koji je u saradnji Kneseta i Interparlamentarne unije, održan u Jerusalimu 20-22. novembra 2018. godine.

U realizaciji jednog dela zvaničnog programa Seminara učestvovao je i ambasador Srbije u Tel Avivu Milutin Stanojević. 


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova