| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

UPLATA DONACIJA:

floodrelief.gov.rs

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 9:00 – 17:00 časova
Radno vreme konzularnog odeljenja:
Utorak i petak od 10:00 do 12:00 časova (bez najave),
svaki radni dan (uz zakazivanje)

Praznici

Adresa
10, Bodenheimer St.
62008 TEL AVIV
IZRAEL

Telefon: +9723 / 604-55-35 Lokacija/Mapa
Telefon: +9723 / 604-93-72 Konzularna nadležnost
Faks:     +9723 / 604-94-56 Počasni konzuli
E-mail: srbambil@netvision.net.il  
Veb sajt: http://www.telaviv.mfa.gov.rs  

 


 
Dobrodošli!

Poštovani posetioci,

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju Ambasade Republike Srbije u Državi Izrael.

Čast mi je da predstavljam Srbiju u Izraelu i da, zajedno sa sužbenicima Ambasade, aktivno doprinesem razvoju naših odnosa na političkom, ekonomskom, kulturnom, konzularnom i svim drugim poljima, kao i jačanju direktnih veza između građana naše dve prijateljske zemlje.

Internet stranica, uz korisne linkove, nudi osnovne informacije o Republici Srbiji, kao i informacije o aktivnostima Ambasade u Izraelu. Pored toga, ona obuhvata i poseban odeljak o uslugama koje pruža konzularno odeljenje Ambasade.

Nadam se da će vam navedene informacije biti od koristi, kao i da će adekvatno odgovoriti na vaše upite. Istovremeno, vaši komentari i sugestije u cilju poboljšanja i unapređenja prezentovanog sadržaja su svakako dobrodošli.

 

S poštovanjem,

Milutin Stanojević

ambasador 


 
 
Start Tel Aviv

U nedelju, 14. septembra, startovao je Start Tel Aviv! Pobednici iz 16 zemalja širom sveta, uključujući i Srbiju, sastali su se na krovu zgrade opštine Tel Aviv. Start Tel Aviv je međunarodno takmičenje za kreatore startup projekata iz 16 zemalja sveta, koji su se takmičili za petodnevno iskustvo iz ove oblasti u Tel Avivu.

Čestitke našim predstavnicima Nikoli Mitiću i Neveni Jovanović, iz Cofa games.


Radionica na temu ekonomskog jačanja žena

Radionica na temu ekonomskog jačanja žena je otvorena u okviru Gold Meir Mount Carmel Training Instituta, 25. avgusta o.g. u saradnji sa Kancelarijom UN Žene za Istočnu i Južnu Afriku.

Predstavnici pretežno afričkih, azijskih i balkanskih zemalja, imali su iskustvo upoznavanja Izraela u najboljem svetlu. Kroz dvonedeljni seminar prisustvovali su predavanjima cenjenih stručnjaka iz celog sveta. Ali, prave uspomene su nastale kroz stvaranje prijateljskih veza među ovim mladim i uspešnim ženama.

Svečana ceremonija zatvaranja je održana u Institutu, 11. septembra i predstavnica Ambasade Srbije u Izraelu je imala priliku da čestita Maši Mitrović, iz Regionalne razvojne agencije Bačka i Jovani Ružičić, iz Centra za mame, na značajnom uspehu i dragocenom iskustvu.


Ministar Dačić sastao se sa zamenicom ministra unutrašnjih poslova Izraela Fainom Kiršenbaum

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je 12. septembra zamenicu ministra unutrašnjih poslova Izraela Fainu Kiršenbaum, koja boravi u radnoj poseti Republici Srbiji.

U razgovoru je izraženo zadovoljstvo tradicionalno dobrim i prijateljskim odnosima Republike Srbije i Izraela. Tokom susreta, razmatrana su i pitanja bilateralnih odnosa, posebno, privredne i investicione saradnje, sa osvrtom na mogućnost unapređenja u domenu poljoprivrede, turizma i naučno-prosvetne saradnje.  Prethodno su Kiršenbaum i izraelska delegacija održali radni sastanak sa pomoćnikom ministra spoljnih poslova Republike Srbije, ambasadorom Draganom Momčilovićem.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova