| |     ћирилица | english  
Naslovna
Humanitarni fudbalski turnir za decu sa Kosova i Metohije, septembar 2019. godine
U subotu 14. septembra 2019. godine u Tel Avivu održan je humanitarni fudbalski turnir radi prikupljanja novčanih sredstava za pomoć đacima Osnovne škole "Miladin Popović" u Bostanu, Novom Brdu na Kosovu i Metohiji. Organizator turnira je grupa "Partizanovih" navijača "Grobari - Izrael", koja je uz učešće navijača "Makabija" iz Tel Aviva , "Zenita" iz Sankt Petreburga, navijača drugih srpskih klubova i ostalih ljudi dobre volje, inicirala ovu akciju, sa namerom da ovaj humanitarni turnir preraste u tradiciju. 
 
Među stotinak učesnika bilo je Srba iz Srbije i Bosne i Hercegovine, Rusa i Makedonaca koji žive u Izraelu, kao i domaćih Izraelaca iz Tel Aviva, Haife i drugih mesta. Predstavnici Ambasade Republike Srbije u Tel Avivu su takođe učestovali u fudbalskim utakmicama, a ambasador Milutin Stanojević je na kraju turnira uručio trofej pobedniku - timu najvijača "Partizana". 
 
Glavni organizatori Goran Mekić, Sandra Janićijević i Srđan Zlatanović su se na kraju zahvalili svim učesnicima koji su podržali akciju i obavestili da je prikupljeno preko 3000 evra koje će biti uplaćeno OŠ "Miladin Popović" u Novom Brdu. 

Verzija za štampu
Arhiva vesti
Humanitarni fudbalski turnir za decu sa Kosova i Metohije, septembar 2019. godine
Bezbednosna situacija u Izraelu