| |     latinica | english  
Насловна
Контакт

 

Радно време Амбасаде
Понедељак - петак: 08:00 – 16:00 часова

Због мера српских и израелских власти на сузбијању епидемије COVID-19, Конзуларно одељење неће примати странке, осим у хитним случајевима

 

Празници

Адреса

10 Dr Bodenheimer Street
62008 Tel Aviv
Israel

Телефон:  +972 3 604 55 35 Локација/Мапа
Телефон:  +972 3 604 93 72 Конзуларна надлежност
Факс:        +972 3 604 94 56 Почасни конзули

Амбасада: srbambil@netvision.net.il

Конзуларно одељење: consular.srb@013net.net

 

 

Обавештавамо све заинтересоване држављане Републике Србије да уколико желе да напусте Израел и отпутују у Србију, то могу да учине резервацијом и куповином авиокарте израелске авиокомпаније ISRAIR за директан лет Тел Авив - Београд који ће се обавити 1. априла 2020. године (полетање 11,20 по локалном времену, слетање 13,25 по београдском времену). 

Препоручујемо нашим грађанима да одмах купе авиокарте с обзиром на расположива места. 

Куповина се може обавити преко интернет сајта ISRAIR 

https://www.israir.co.il/abroadFlight/search.do?destCode=BEG&departDate=01/04/20&adultsNum=1&depCode=TLV

или преко дежурног телефона 052 600 9529

Све додатне информације о детаљима лета, количини пртљага, преносу кућних љубимаца и сл. можете добити на број телефона 1 700 700 186.

Амбасада није у могућности да асистира у куповини авиокарата нити комерцијалним аранжманима путника са авиокомпанијом ISRAIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Држављани Републике Србије који долазе из држава, односно подручја са интензивном трансмисијом болести COVID-19, односно жаришта епидемије, и то из: Италије, Швајцарске, Ирана, Румуније, Шпаније, Немачке, Француске, Аустрије, Словеније и Грчке, обавезно се упућују у карантин у трајању од 28 дана у установи затвореног типа ("Моровић", Шид, Митровачко поље итд.)  

Српским држављанима који долазе из других држава, одредиће се мера стављања под здравствени надзор у трајању од 28 дана (изолација у кућним условима)

При уласку у Србију, грађанима ће бити уручено обавезујуће решење.

Примена наведених мера стриктно ће се контролисати, те ће свако непридржавање истих бити најстрожије санкционисано прописаном казном.

---------------------------

Информације о израелским мерама на спречавању ширења корона вируса, март 2020. године

Израелске власти су 18. марта 2020. године увеле забрану уласка страним држављанима на територију Израела. 

Сви страни држављани који тренутно бораве у Израелу на основу доленаведених врста виза се аутоматски продужава боравак до 30. јуна 2020. године. 

1. Working visa (B1)

2. Eligible under the right to return (A1)

3. Students / Trainees / Interns (A2)

4. Religious people (A3)

5. Companion to A2, A3 (A4)

6. Temporary resident (A5)

Актуелне информације и увођење нових мера можете пратити на интернет страници Владе Државе Израел https://www.gov.il/en/General/corona_official 

---------------------------

Републичка изборна комисија је на седници 16. марта 2020. године, у складу са Уредбом о мерама за време ванредног стања, донела Решење о прекиду свих изборних радњи у спровођењу избора за народне посланике Народне скупштине који су расписани за 26. април 2020. године. 

Овим решењем се привремено зауставља изборни процес док траје ванредно стање проузроковано ширењем тзв. корона вируса, и биће настављен по доношењу одлуке о престанку ванредног стања.

Пријава српских држављана за гласање на парламентарним изборима 26. априла 2020. године у Амбасади Републике Србије у Тел Авиву

 

 

 

 


Верзија за штампу
Контакт
Контакт
Празници
Почасни конзули Србије у Израелу